CISS Automaatio

CISS Automaatio on teollisuuden automaatiosuunnitteluohjelma. Ohjelmalla generoidaan Toimintakaaviot sekä Säätökaaviot sekä ylläpidetään erilaisten automaatiokomponenttien tietoja tietokannassa.

Kaikki CISS Office -ohjelman dokumentinhallintaominaisuudet ovat käytössä myös automaatiopuolella (työnkulut, versiot yms.). Samaan ohjelmistoon liittyvistä PID- ja Sähkösovelluksista voidaan tuoda komponenttitietoja käsiteltäviksi automaatiopuolelle (automaattisesti tai käsin).

CISS Automaatio tuottaa rakenteeseen automaatiokaavioita rivitietoineen. Rivitietojen lisäys/muokkaus voidaan tehdä joko CISS Automaatio -ohjelmassa tai Autocad ja MicroStation CAD –ohjelmissa. CISS -ohjelman tinkimätön periaate on: Tieto on yhden kerran yhdessä paikassa, pätee myös automaatiosuunnittelussa. Voit käsitellä tietoa molemmissa ohjelmissa. Automaatiokaavioiden generointi perustuu Tunnusobjekteihin (mittauksia ym.), jotka voidaan tuoda ulkopuolisista järjestelmistä (XML tai txt -muodoissa), PI:stä tai luoda suoraan projektille.

Ohjelmalla voidaan tehdä rakenteesta erilaisia listauksia, joilla voidaan muokata kannassa olevaa tietoa. Tällä tavalla on helppo tarkistaa tietojen samankaltaisuus ja päivittää tietoa massana. Rakenteeseen luodut kaaviot voidaan tulostaa joko yksi kerrallaan tai massatulostus-toiminnolla. Massatulostuksessa voidaan valita esim. kaavioiden tulostuskieli, tehdä DWG muunnos tai luoda PDF:t.

Kysy lisää, miten CISS Automaatiosuunnitteluohjelmalla voit tehostaa toimintaasi ja miten automaatioon integroiduilla CISS PID ja CISS Sähkösuunnittelulla saat tiedon kulkemaan eri järjestelmien välillä.

Ohjelmistosta on saatavilla Autocadille ja MicroStationille tehdyt versiot.