KONSULTOINTI

Palveluitamme

Yhtiömme kehittää, markkinoi ja myy CISS Base ja EcE-tuotteitamme. Takaamme Teille kaikki tarvittavat palvelut IT-järjestelmänne kehittämiseksi aina koulutusta myöten. Kattava ylläpitosopimuksemme takaa ohjelmien käytettävyyden eri Windowsin käyttöjärjestelmäversioilla. Suomalaisena ohjelmistotalona ymmärrämme ohjelmistojen kehitystarpeet ja kun tarve lisäominaisuudelle tulee, toimimme välittömästi.

Koulutus

CISS Software Oy:n koulutus kattaa, MicroStation koulutuksen lisäksi, luonnollisesti kaikki omat CISS- ja EcE -ohjelmamme.

CISS Base -pohjaisia ohjelmia ovat dokumenttien hallinnan lisäksi PDM-ohjelmat, sähkö-, automaatio- ja PI-kaavio-ohjelmat.

CISS PDM on integroitu AutoCAD, Autodesk Inventor, MicroStation ja SolidWorks -ohjelmille. PDM-koulutuksessa kerromme miten suunnitteluketju CISS Basen kanssa toimii. Käymme versionhallinnat ja työnkulut läpi. Kun kokonaisuus, tulostus mukaan lukien, on käyty koulutuksessa läpi, nousee suunnittelujärjestelmän käytön tehokkuus merkittävästi.

MicroStation -pohjaiset EcE-ohjelmat ovat olleet asiakkaillamme käytössä jo vuosikymmeniä, siksi voimmekin luvata MicroStationille ja EcE-tuotteille korkeatasoisen koulutuksen myös suomenkielisellä materiaalilla.

Konsultointi

Tiedonhallinta on laaja käsite. Tiedonhallinta kattaa kaikkien eri toimialojen suunnittelujärjestelmät, dokumenttien hallinnan ja teknisen dokumentaation ja edellämainittujen dokumenttien versionhallinnan

Olemme vuosikymmenien aikana toimittaneet sadoille asiakkaillemme hyvin monenlaisia suunittelujärjestelmiä ja dokumenttien hallintaratkaisuja.

Esimerkkejä konsultoinnistamme ovat dokumenttien hallinnan kehitys, CAD- ja PDM -ohjelmien tehokkaampi käyttö ja esim. alihankkijan mukaanotto suunnitteluprosessiin.

Annamme mielellämme neuvoja asiakkaillemme kaikkien EcE- ja CISS Base -ohjelmien tehokkaampaa käyttöä varten.