CISS Automaatio

CISS Automaatiolla generoidaan toimintakaaviot, säätökaaviot, sekä ylläpidetään erilaisten automaatiokomponenttien tietoja tietokannassa

CISS Automaatio-ohjelmasta on saatavilla versiot AutoCADille ja MicroStationille.

Saumaton tiedonkulku CISS-sovellusten välillä

CISS Automaatiossa ovat käytössä myös kaikki CISS Office -ohjelmaan sisältyvät dokumentinhallintaominaisuudet, kuten työnkulut, versionhallinta, oikeudet, yms. Kaikki CISS-ohjelmistoperheen tuotteet ovat samassa tietokannassa, joten kaikki sovellukset toimivat saumattomasti yhdessä. Esim. laitossuunnitteluun suunnatuista CISS PID ja CISS Sähkö -sovelluksista voidaan tuoda komponenttitietoja käsiteltäviksi CISS Automaatioon.

Automaatiokaavioiden generointi rivitietoineen

CISS Automaatio tuottaa rakenteeseen automaatiokaavioita rivitietoineen. Rivitietojen lisäys ja muokkaus voidaan tehdä joko CISS Automaatiossa tai CAD-ohjelmassa (AutoCAD, MicroStation). Automaatiokaavioiden generointi perustuu tunnusobjekteihin (mittauksia ym.), jotka voidaan tuoda ulkopuolisista järjestelmistä (XML tai TXT), PI:stä tai luoda suoraan projektille.

Tietojen massatarkistus ja -päivitys listausten avulla

Ohjelmalla voidaan tehdä rakenteesta erilaisia listauksia, joilla voidaan muokata tietokannassa olevaa tietoa. Tällä tavalla on helppo tarkistaa tietojen samankaltaisuus ja päivittää tietoa massana. Rakenteeseen luodut kaaviot voidaan tulostaa joko yksi kerrallaan tai massatulostus-toiminnolla. Massatulostuksessa voidaan valita kaavioiden tulostuskieli, tehdä DWG-muunnos tai luoda PDF:t.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä ja kysy lisää!