Tietoa meistä

CISS Software kehittää ohjelmistoja tiedonhallinnan tarpeisiin sekä sovelluksia CAD mekaniikka- ja laitossuunnitteluun

Visio

Tavoitteenamme on laadukkaiden, huipputeknisten ja kilpailukykyä lisäävien sovellusten kehittäminen ja ohjelmien virheettömän toiminnan turvaaminen vuoden jokaisena päivänä. Yrityksemme on pitkäaikainen yhteistyökumppani, jonka toimintaa ohjaa asiakkailta tulleet palautteet.

Arvot

  • Panostamme laadukkaiden, omien ohjelmistotuotteiden kehittämiseen
  • Huomioimme aina asiakkaan tarpeet
  • Toteutamme kehitysideasi nopeasti kaikkien asiakkaidemme käyttöön
  • Jokapäiväistä toimintaamme ja toimitustemme laatua ohjaa käyttämämme laatujärjestelmä
  • Tukipalvelumme ja räätälöity koulutuksemme varmistavat ohjelmien tehokkaan käytön

Erityisosaaminen ohjelmistokehityksessä

Kokonaisvaltainen tiedonhallinta ja saumaton tiedon jakaminen eri ohjelmien ja toimijoiden kesken.

CISS Software Solutions

Historia

Meillä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä mekaniikka- ja laitossuunnittelualalla. Historiamme ulottuu vuoteen 1988, jolloin aloitimme yrityksen kehittämällä MicroStationille mekaniikkaohjelmistopaketin. Joitakin vuosia myöhemmin laajensimme ohjelmistojamme myös laitossuunnitteluun. Ensi hetkistä lähtien olemme toimineet toimialakohtaista osaamista vaativissa Unix, Vax/Vms, Mac, Dos ja Windows-ympäristöissä.

Alkuaikoina CAD-dokumenttien hallintaan käytettiin vain Windowsin File Manageria. Dokumenttien lukumäärän ja versioiden hallinnan käydessä mahdottomaksi, kehitimme CISS PDM -ohjelmiston tuoterakenteiden hallintaa varten. Vuosikymmeniä myöhemmin asiakkaamme yhä käyttävät ohjelmiamme. Nykyinen CISS-ohjelmistomme on evolvoitunut vuosien saatossa vastaamaan postmodernin tietoyhteiskuntamme vaatimuksia.