Tietoa meistä

CISS Software kehittää sovelluksia MicroStationille sekä ohjelmistoja PDM ja tiedonhallinnan tarpeisiin useisiin CAD-ympäristöihin

Visio

Tavoitteenamme on laadukkaiden, huipputeknisten ja kilpailukykyä lisäävien sovellusten kehittäminen ja ohjelmien virheettömän toiminnan turvaaminen vuoden jokaisena päivänä. Yrityksemme on pitkäaikainen yhteistyökumppani, jonka toimintaa ohjaa asiakkailta tulleet palautteet.

Arvot

  • Panostamme laadukkaiden, omien ohjelmistotuotteiden kehittämiseen
  • Huomioimme aina asiakkaan tarpeet
  • Toteutamme kehitysideasi nopeasti kaikkien asiakkaidemme käyttöön
  • Jokapäiväistä toimintaamme ja toimitustemme laatua ohjaa käyttämämme laatujärjestelmä
  • Tukipalvelumme ja räätälöity koulutuksemme varmistavat ohjelmien tehokkaan käytön

Erityisosaaminen ohjelmistokehityksessä

Meillä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä mekaniikka- ja laitossuunnittelualalla. Historiamme ulottuu vuoteen 1988, jolloin aloitimme yrityksen kehittämällä MicroStationille mekaniikkaohjelmistopaketin. Joitakin vuosia myöhemmin laajensimme ohjelmistojamme myös laitossuunnitteluun. Ensi hetkistä lähtien olemme toimineet toimialakohtaista osaamista vaativissa Unix, Vax/Vms, Mac, Dos ja Windows-ympäristöissä.

Alkuaikoina CAD-dokumenttien hallintaan käytettiin vain Windowsin File Manageria. Dokumenttien lukumäärän ja versioiden hallinnan käydessä mahdottomaksi, kehitimme CISS PDM -ohjelmiston tuoterakenteiden hallintaa varten. Vuosikymmeniä myöhemmin asiakkaamme yhä käyttävät ohjelmiamme. Nykyinen CISS-ohjelmistomme on evolvoitunut vuosien saatossa vastaamaan postmodernin tietoyhteiskuntamme vaatimuksia.

CISS Software Solutions

Kokonaisvaltainen tiedonhallinta ja saumaton tiedon jakaminen eri ohjelmien ja toimijoiden kesken.