CISS Sähkö

CISS Sähkö on laitossähkösuunnitteluohjelma, jolla generoidaan piirikaaviot, pääkaaviot sekä ylläpidetään erilaisten sähkökomponenttien tietoja tietokannassa

Ohjelmistosta on saatavilla AutoCAD:lle ja MicroStationille tehdyt sovellukset.

Saumaton tiedonkulku CISS-sovellusten välillä

CISS Sähkössä on käytössä myös kaikki CISS Office -ohjelmaan sisältyvät dokumentinhallintaominaisuudet, kuten työnkulut, oikeudet, versionhallinta, yms. Samaan ohjelmistoperheeseen kuuluvista CISS PID ja CISS Automaatio -sovelluksista voidaan tuoda komponenttitietoja käsiteltäviksi CISS Sähköön ja päinvastoin.

Erilaisten sähkökomponenttien luominen

CISS Sähköllä voidaan luoda rakenteeseen erilaisia sähkökomponentteja kuten keskuksia, lähtöyksiköitä, sähkökuormia yms. Näiden rakenteessa olevien komponenttien perusteella voidaan automaattisesti generoida pää- ja piirikaaviot. Komponenttien lomakkeet ovat käyttäjän muokattavissa. Lomakkeilta voidaan poistaa ylimääräisiä kenttiä, muokata kenttien nimiä tai ottaa käyttöön uusia kenttiä.

Tietojen massatarkistus ja -päivitys listausten avulla

Ohjelmalla voidaan tehdä rakenteesta erilaisia listauksia, joilla voidaan muokata kannassa olevaa tietoa. Listausten avulla on helppo tarkistaa tietojen samankaltaisuus ja päivittää vahingossa tulleet kirjoitusvirheet yms. eroavaisuudet yksitellen tai massana.

Tulostus yksitellen tai massatulostuksena

Rakenteeseen luodut kaaviot ja raportit voidaan tulostaa joko yksitellen tai massatulostustoiminnolla. Massatulostuksessa voidaan valita millä kielellä kaaviot tulostetaan.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä ja kysy lisää!