Tervetuloa!

Me CISS Softwarella kehitämme sovelluksia MicroStationille 3D-suunnittelun tehostamiseksi, sekä PDM ja dokumenttienhallintaohjelmistoja MicroStationille, SolidWorksille ja AutoCADille jo yli 30 vuoden kokemuksella.

Tarjoamme veloituksettoman kokeilun ohjelmistojemme soveltuvuudesta organisaatiollesi

CISS Software kokeilujakso

Näin se käy:

1. Aloita ilmainen kokeilujakso

Ota meihin yhteyttä ja aloita ilmainen kokeilujaksosi! Asennus- ja koulutusjakso voi kestää 1-14 päivää ohjelmistosta riippuen.

2. Ilmainen käyttöönotto- ja asennuspalvelu

Tarjoamme ilmaisen asennuspalvelun ja apua ohjelmistomme käyttöönotossa. Etäkäyttöön käytämme TeamVieweria (asennus), Teamsia ja Zoomia (tukipalvelut).

3. Ilmaiset koulutuspalvelut

Jos koulutukselle on tarvetta, tarjoamme koulutusta ohjelmien käyttöön ilmaiseksi. Koulutustarpeet vaihtelevat ohjelmistokohtaisesti. Joidenkin ohjelmien kohdalla koulutukseen riittää 2 tuntia, mutta toisten ohjelmien osalta se voi kestää kauemmin. Tavoitteemme on kuitenkin aina taata, että kaikki uudet käyttäjät saavat kaiken tarvittavan koulutuksen ja tiedon ohjelmistojemme käyttöön.

4. Testaa ohjelmaamme

Voit käyttää ja testata ohjelmiamme 45 päivän ajan. Tekninen tuki ja asiakaspalvelumme palvelevat teitä milloin tahansa, mikäli ohjelmiemme käytössä ilmenee kysymyksiä tai ongelmia. Tarpeen vaatiessa kokeilujaksoa voidaan pidentää.

5. Päätös ohjelman hankkimisesta

Tee päätös siitä, haluatko ostaa ohjelmistomme kokeilujakson jälkeen.