CISS PID

Prosessien ja instrumenttien (PI-kaavio) suunnitteluohjelma

Helppoa suunnittelua objektimallin avulla

Prosessien suunnittelu voidaan aloittaa ensin CISS-ohjelman objektimallin avulla, ja sitten suunnitella grafiikka MicroStationilla. Jos grafiikka piirretään ensin MicroStationilla, suunnittelijan ei tarvitse käsin luoda komponentteja CISS PIDiin, vaan jokainen linja, linjan komponentti tai laite tallentuu automaattisesti. Koko prosessisuunnitelma on CISS PID:ssä josta se on erittäin helppo julkaista kaikkien tarvitsevien osapuolten käyttöön.

Saumaton tiedonkulku CISS sovellusten välillä

CISS PID:ssä ovat käytössä myös kaikki CISS Office -ohjelmaan sisältyvät dokumentinhallintaominaisuudet, kuten työnkulut, versionhallinta, oikeudet, yms. Kaikki CISS-ohjelmistoperheen tuotteet ovat samassa tietokannassa, joten kaikki sovellukset toimivat saumattomasti yhdessä. Esimerkiksi suunnittelija voi lisätä tai poistaa dataa suoraan CISS Officen kautta. Jos lisätään uusi komponentti, se voidaan myöhemmin linkittää vastaavaan kuvaan DNG / DWG -tiedostossa.

Tiedon jakaminen kaikille osapuolille reaaliajassa

Objektimallin ansiosta koko suunnittelutapahtuma on keskitetty, joten tieto tallentuu ja on jaettavissa turvallisesti myös webympäristössä kaikille osapuolille ajasta tai paikasta riippumatta. Esim. työmaapäällikkönä voit seurata projektin etenemistä reaaliajassa ja nähdä ajantasaisen suunnittelutilanteen.

Graafinen puumainen rakenne

CISS PID näyttää kaiken tiedon graafisesti puumaisessa rakenteessa. Linjan komponentit ja instrumentit ovat linjan alla. Säiliöt, pumput, yms. laitteet näkyvät loogisina kokonaisuuksina omissa ryhmissään. Esim. työmaapäällikkö voi lisätä etänä kommentteja suoraan linjalle, linjan komponentille tai laitteelle.

Julkaistun kaavion katselu selaimella

Kaavio voidaan julkaista myös webmuodossa, jolloin sitä voidaan katsella URL-osoitteella selaimessa. Webmuodossa olevassa kaaviossa voit tarkastella ja muokata laitteita ja niihin liittyviä dokumentteja.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä ja kysy lisää!
  • CISS PID uuden linjan lisääminen
  • CISS PID ribbon
  • CISS PID infocard
  • CISS PID maintenance tab