CISS PDM for SolidWorks

CISS PDM on SolidWorksiin integroitu tuoterakenteiden hallintaohjelma

CISS PDM:llä pystyt kokoamaan ja hallitsemaan usean eri CAD-ohjelman rakenteita yhdessä ja samassa tuoterakennepuussa.

Helppo tuoterakenteiden ja nimikkeiden hallinta

CISS PDM-ohjelmalla voidaan hallita SolidWorksin natiiveja tuoterakenteita ja niiden 3D-kokoonpanoja, 3D-malleja ja piirustuksia osaluetteloineen. CISS PDM hoitaa tehokkaasti myös koko organisaation dokumenttien ja tiedonhallinnan, etkä tarvitse erillisiä arkistointiohjelmia.

Saumaton tiedonkulku CISS-sovellusten välillä

CISS PDM:ssä ovat käytössä myös kaikki CISS Office -ohjelmaan sisältyvät dokumentinhallintaominaisuudet, kuten työnkulut, versionhallinta, oikeudet, yms. Kaikki CISS-ohjelmistoperheen tuotteet ovat samassa tietokannassa, joten kaikki sovellukset toimivat saumattomasti yhdessä.

Selkeä dokumenttien ja versioiden hallinta

SolidWorks-tiedostojen versioiden ja väliversioiden hallinta on automaattista. Voit palata milloin tahansa vanhempaan versioon ja jatkaa työtä siitä eteenpäin. Myös tuoterakenteen jäädyttäminen (versioiminen) on mahdollista. 3D-rakenteen tietokortista voit tarkistaa, kenelle juuri tätä rakenteen versiota tai aikaisempia versioita on toimitettu. SolidWorksin 3D-rakenteet ja 2D-piirustusten rakenteet ovat hallittavissa myös DWG/PDF-muodossa.

CAD-yhteensopivuus ja ERP-integraatio

SolidWorksin lisäksi CISS PDM-ohjelmisto on integroitu ja yhteensopiva MicroStationin, AutoCADin ja Inventorin kanssa. CISS PDM:llä pystyt kokoamaan ja hallitsemaan usean eri CAD-ohjelman rakenteita yhdessä ja samassa tuoterakennepuussa. CISS PDM on integroitu useisiin ERP- ja taloushallinnon järjestelmiin.

Kevyt ja turvallinen web-käyttö

CISS PDM:n webkäyttö ei poikkea mitenkään normaalista toimistokäytöstä. Voit jatkaa kotona työskentelyä samalla käyttöliittymällä, etkä tarvitse erillistä VPN:ää. CISS PDM pystyy keventämään CAD-rakenteita, joten kevennettyjen rakenteiden hallinta webympäristössä olisi nopeampaa. Tietoturva on verrattavissa pankkien käyttämään turvatasoon.

Tehokas ja monipuolinen hakutoiminto

Ohjelma osaa hakea tiedot metatietojen lisäksi myös SolidWorks-tiedostojen sisältä ja osaluetteloista. Monipuolisilla hakuehdoilla voit määritellä, että nyt haetaan vain kokoonpanoja tai 2D-piirustuksia jne. Haun voi tehdä millä tahansa yksilöivällä termillä tai esim. päivämäärävälillä.

Kätevät valmiit mallipohjat ja Excel-raportointi

Käyttäjä voi tallettaa omia tai käyttää ohjelmassa valmiina olevia mallipohjia. Mallipohjat eivät rajoitu tiedostoihin, vaan mallipohjat voivat sisältää projekti- tai kansiorakenteen. Raportointiin käytetään Exceliä. Valmiina on myös raporttipohjia jotka mahdollistavat tarvittavien raporttien tulostamisen napin painalluksella. Raporttien tulostus onnistuu yksitellen tai massa-ajoina.

Automaattinen esikatselu

CISS PDM näyttää SolidWorks-natiivitiedostojen lisäksi PDF, DWG ja DXF -tiedostot suoraan esikatseluikkunassa ilman ohjelman avaamista. Ohjelma osaa myös täyttää kuvien metatiedot ilman SolidWorksia.

Nimikepuu nimikkeiden hallintaan

Nimikepuussa hallitaan yrityksen omat ja standardinimikkeet. Olipa käytössä mikä hyvänsä CAD-ohjelma, sama nimike käy kaikille ohjelmille. Ainoastaan nimikkeen sisältämä tiedosto tai 3D-malli muuttuu CAD-ohjelman mukaan. CISS PDM-ohjelmassa on valmiina yli 12 000 EN-standardien mukaista nimikettä. Ylläpitämämme nimikkeistö tukee nimikkeiden standardisointia, sekä mahdollistaa eri maiden standardien ja omien nimikkeistöjen yhtäaikaisen käytön.

Selkeä puurakenne tuoterakenteiden hallintaan

CISS PDM:ssä rakenne on yhteneväinen SolidWorks-puurakenteen kanssa joten käyttäjän on helppo ymmärtää mitkä mallit liittyvät suoraan toisiinsa. Tuoterakenteeseen voit lisätä mitä tiedostoja tahansa, esim. valokuvia, sähköposteja jne. Osaluetteloa voidaan muokata myös suoraan CISS PDM:n näkymässä.

Lisää hyviä ominaisuuksia

  • Integraatio Officen ja Outlookin kanssa
  • Visuaalinen dokumentin valmiusasteen seuranta ja hallinta (työnkulku)
  • Toimii kaikilla SolidWorks-versiolla
  • 3D-rakenteiden tuonti yhdellä komennolla
  • Saatavilla eri kielille (suomi, englanti, ruotsi ja tarvittaessa venäjä ja kiina)
Sitoudumme toteuttamaan asiakkaiden toiveet nopeasti, mikäli tarvetta lisäominaisuuksille tulee!
Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä ja kysy lisää!