CISS Office

CISS Office kokoaa yrityksen tiedonhallinnan yhdeksi, keskitetyksi ja kommunikoivaksi kokonaisuudeksi

Kokonaisvaltaista tiedonhallintaa, joka yhdistää eri toimialojen sovellukset yhteen paikkaan

CISS Officen tietokanta (CISS Base) tarjoaa keskitetyn tiedon tallennuspaikan kaikille CISS-ohjelmistotuotteillemme ja täten vaivattoman tiedon jakamisen kaikille osapuolille ajasta ja paikasta riippumatta. Kaikki CISS-ohjelmistoperheen tuotteet ovat samassa tietokannassa, joten kaikki sovellukset toimivat saumattomasti yhdessä. Hankkiessasi minkä tahansa CISS-ohjelmamme, käytössäsi ovat myös kaikki CISS Office -ohjelman ominaisuudet. Eri toimialojen raporttien luominen ja tiedostojen hallinta on helppoa, kun kaikki tieto on yhdessä ja samassa tietokannassa.

CISS Base software package

Hallitse kaikki organisaation dokumentit yhdellä ohjelmalla

CISS Officella hallitset kaikki organisaation dokumentit yhdellä ja samalla ohjelmalla – Office-tiedostot, sähköpostit, kuvat, videot, tekniset dokumentit (esim. CAD-tiedostot) jne. Kaikkiin dokumentteihin liittyvät informaatiot, metatiedot, eri versiot, työnkulut, käyttäjien oikeudet jne. ovat hallittavissa CISS Officella.

Automaattinen versionhallinta vähentää virheitä

CISS Office varmistaa automaattisesti, että vain uusin versio tiedostosta on saatavilla. Esimerkiksi mekaniikkasuunnitteluyritys voi säästää vuosittain merkittävästi kustannuksissa, jotka aiheutuvat väärän tiedostoversion käytöstä. Virheiden määrä pienenee, kun käytössä on aina viimeisin versio CAD-piirustuksesta. Ilmoitus uudesta keskeneräisestä tiedostoversiosta välittyy kaikille käyttäjille heti.

Metatietojen käyttö säästää aikaa

Metatietojen avulla pystytään säästämään merkittävä määrä aikaa tiedostojen käsittelyssä. Virheiden määrä pienenee kun metatietoa hyödynnetään dokumentin tietojen lisäämisessä ja päivityksessä. Esimerkiksi yrityksen nimi ja yhteystiedot (metatietoja), voidaan vakioida päivittymään aina samaan paikkaan Word-tiedostossa ja CAD-piirustuksen otsikkotaulussa.

Kommunikoiva dokumenttien hallinta

CISS Office -tietojärjestelmän sisällä dokumentit voivat kommunikoida käyttäjien kanssa. Esimerkiksi dokumentille voidaan määrittää muistutus, jolla on tarkka ajankohta, jolloin se ilmoittaa valitulle henkilölle sopimuksen uusimisen tarpeellisuudesta. Pilvessä tai omalla palvelimella oleva älykäs objekti tekee asioita käskystäsi ja silloinkin, kun et itse ole paikalla.

Dokumentin oikeudet ja turvaluokitus

Jokaiselle CISS Officessa olevalla tiedostolla on oikeudet ja turvaluokitus. Käyttäjälle voidaan määrittää oikeus dokumentin käsittelyyn (luku, tulostus, muokkaus ja poisto). Turvaluokka määrittelee onko käyttäjällä oikeus nähdä turvaluokitettuja dokumentteja. Turvaluokat ovat: erittäin salainen (I), salainen (II), luottamuksellinen (III), käyttö rajoitettu (IV) ja julkinen (ei luokiteltu).

Dokumenttien tilan ja työnkulun seuranta

CISS Officessa voidaan seurata jokaisen dokumentin tilaa (työnkulkua) visuaalisesti. Jokaisessa vaiheessa voidaan valita tietty henkilö, joka tarkastaa tai hyväksyy kyseisen vaiheen. Dokumentin minimityönkulku on kesken – valmis. Esimerkiksi piirustuksilla työnkulku voi olla suunnittelu – tarkastus – hyväksyntä.

Selkeällä hakutoiminnolla löydät nopeasti etsimäsi

Haun voi tehdä millä tahansa yksilöivällä termillä. Tiedoston metatietojen lisäksi voit hakea tekstiä myös tiedoston sisältä. Ohjelma hallitsee kaikki tiedostomuodot – Office-tiedostot, valokuvat, videot, CAD-ohjelmien käyttämät tiedostot jne.

Ohjelman käyttöönotto on helppoa

CISS Officen käytön oppii nopeasti, joten ohjelma soveltuu erinomaisesti myös pienille yrityksille joilla ei ole omaa IT-tukiosastoa. Meiltä saat aina kattavat tukipalvelut, ylläpitosopimuksen ja käyttöönottokoulutuksen kaikkiin ohjelmistoihimme.

Lisää hyviä ominaisuuksia

  • Integraatio Officen ja Outlookin kanssa
  • Esikatselulla katselet yleisten toimistotiedostojen lisäksi myös CAD-tiedostoja
  • Saatavilla eri kielille (suomi, englanti, ruotsi, venäjä ja kiina)
  • Yhteensopiva kaikkien CISS-tuoteperheen ohjelmien kanssa
  • Käytät samaa CISS Officea myös selaimessa toimivan CISS Cloudin avulla

”Yli kahdenkymmenen vuoden aikana asiakkailta saadun palautteen, kokemuksemme ja Microsoftin uusimman teknologian avulla olemme kehittäneet ohjelman, joka tehostaa ja säästää dokumenttien ja tiedon hallintaan käytettyä aikaa jopa satoja tunteja vuodessa käyttäjää kohden. CISS Office varmistaa turvallisen tiedonkulun, keskitetyn tiedon säilyttämisen ja aina uusimman tiedostoversion löytymisen helposti organisaation kaikista tiedostoista.”