CISS Cloud

CISS Cloud on selainpohjainen pilvipalvelu dokumenttien ja tiedonhallintaan

Helppokäyttöinen ja nopea oppia

CISS Cloudissa sinulla on käytössäsi dokumentinhallinnan perusominaisuudet, kuten lisää, poista, muokkaa, etsi, tulosta, roolit ja oikeudet, sekä versionhallinta. Yksinkertaisuutensa johdosta CISS Cloud on erittäin helppokäyttöinen ja nopea oppia. Toteutamme myös asiakaskohtaisia lisäominaisuuksia, kysy lisää!

Selainkäyttöliittymä CISS Officessa oleviin tiedostoihin

Jos käytät CISS Officea, CISS Cloudin avulla sinulla on selaimen kautta pääsy kaikkiin CISS Officen tietokannassa oleviin dokumentteihin ajasta tai paikasta riippumatta. CISS Officen tietokanta tarjoaa keskitetyn tiedon tallennuspaikan kaikille CISS-ohjelmistotuotteillemme ja täten vaivattoman tiedon jakamisen kaikille osapuolille ja kaikkien sovellusten kesken. Lue lisää CISS Officen ominaisuuksista.

Selkeä haku ja kaikkien tiedostomuotojen hallinta

Haun voi tehdä millä tahansa yksilöivällä termillä. Tiedoston metatietojen lisäksi voit hakea tekstiä myös tiedoston sisältä. Ohjelma hallitsee kaikki tiedostomuodot – Office-tiedostot, valokuvat, videot, CAD-ohjelmien käyttämät tiedostot jne.

Ohjelman käyttöönotto on helppoa

Ohjelmaa voi käyttää pilvipalvelimelta tai omassa hallinnassa olevalta palvelimelta. Pilvipalveluna voit aloittaa ohjelman käytön heti. CISS Cloudin käytön oppii nopeasti, joten ohjelma soveltuu erinomaisesti myös pienille yrityksille joilla ei ole omaa IT-tukiosastoa. Meiltä saat aina kattavat tukipalvelut, ylläpitosopimuksen ja käyttöönottokoulutuksen kaikkiin ohjelmistoihimme. Lue lisää palveluistamme.

CISS Cloud toimii kaikilla yleisimmillä selaimilla, tietokoneilla ja mobiililaitteilla (Windows, Apple ja Android).
Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä ja kysy lisää!