Helppokäyttöinen sovellus P&ID -suunnitteluun ja raportointiin MicroStationille

MS PID MicroStationissa
Sovellus on yhteensopiva MicroStation Connect Edition sekä V8i -versioiden kanssa.

Selkeä ja käyttäjäystävällinen käyttöympäristö

Kaikki tieto on DGN:n sisällä. Raportteja tehdessä kaikki datatieto haetaan DGN:stä. Ohjelman perustana on yli 400 symbolia sisältävä piirrosmerkkikirjasto, mihin sisältyy mm. kaikki PSK 3605-standardissa määritellyt piirrosmerkit. Piirrosmerkkikirjastoja voi lisätä vapaasti.

Ominaisuustiedot päivitetään tagien avulla

Prosessisuunnittelun tarvitsemat ominaisuustiedot syötetään MS PID v10:ssa MicroStation tagien avulla. Tunnusten muodon ja sisällön implementointiin on käytettävissä samanlaiset tehokkaat työkalut kuin graafisen ulkonäön muokkaukseen. Tarvittavat luettelot ja listaukset suoritetaan MicroStation-ohjelmiston tag-raportointityökaluilla. Excelillä tulostetaan lopulliset raportit.

Symbolit ja standardit helposti vaihdettavissa projektikohtaisesti

Käyttäjien tarpeet PI-kaavioissa käytettävien merkkien standardien suhteen vaihtelevat. Tämän vuoksi MS PID v10:ssa on kiinnitetty erityistä huomiota ohjelmiston helppoon implementointiin. PID-ohjelman symbolit ja standardit ovat vaihdettavissa projektikohtaisesti.

Muokattavissa erilaisia käyttötarkoituksia varten

Havainnollisten asetuslomakkeiden sekä selkeiden ASCII-muotoisten asetustiedostojen avulla MS PID v10 voidaan muokata käyttäjien erilaisia käyttötarkoituksia varten. Asetustiedostoon tehdyt muutokset päivittävät ohjelman toimintoja reaaliaikaisesti.

Sisältää 48 erikokoista piirustusraamia

Kaaviotuotannon aloittamisen helpottamiseksi MS PID v10 sisältää valmiina 48 erikokoista piirustusraamia otsikko- ja jakelutiedostoineen. Otsikkotaulun täyttäminen onnistuu vikkelästi MS Titleblock v10 -lisäohjelmallamme. Syötä tiedot lomakkeelle ja tiedot päivittyvät otsikkotauluun.

Tunnukset muokattavissa tarpeen mukaan

Laitteiden, pumppujen, venttiilien, linjojen ym. tunnukset sijoitetaan kaavioon dynaamisesti osoittamalla kursorilla haluttu paikka. Tunnus on vapaasti muokattavissa tarpeen mukaan. Tunnuksen muoto on määritelty asetustiedostossa projektikohtaisesti.

  • MS PID v10 ribbon
  • MS PID v10 tag lomake
MicroStation is a registered trademark of Bentley Systems Inc.