CISS PDM for AutoCAD

CISS PDM on AutoCADiin integroitu tuoterakenteiden hallintaohjelma

CISS PDM for AutoCAD interface
CISS PDM:llä pystyt kokoamaan ja hallitsemaan usean eri CAD-ohjelman rakenteita yhdessä ja samassa tuoterakennepuussa. CISS PDM for AutoCADin  kaikki ominaisuudet ovat samat myös Inventorille.

Helppo tuoterakenteiden ja nimikkeiden hallinta

CISS PDM-ohjelmalla voidaan hallita AutoCADin natiiveja tuoterakenteita ja niiden 3D-kokoonpanoja, 3D-malleja ja piirustuksia osaluetteloineen. CISS PDM hoitaa tehokkaasti myös koko organisaation dokumenttien ja tiedonhallinnan, etkä tarvitse erillisiä arkistointiohjelmia.

Saumaton tiedonkulku eri sovellusten välillä

CISS PDM:ssä ovat käytössä myös kaikki CISS Office -ohjelmaan sisältyvät dokumentinhallintaominaisuudet, kuten työnkulut, versionhallinta, oikeudet, yms. Kaikki CISS-ohjelmistoperheen tuotteet ovat samassa tietokannassa, joten kaikki sovellukset toimivat saumattomasti yhdessä.

Selkeä dokumenttien ja versioiden hallinta

AutoCAD-tiedostojen versioiden ja väliversioiden hallinta on automaattista. Voit palata milloin tahansa vanhempaan versioon ja jatkaa työtä siitä eteenpäin. Myös tuoterakenteen jäädyttäminen (versioiminen) on mahdollista. 3D-rakenteen tietokortista voit tarkistaa, kenelle juuri tätä rakenteen versiota tai aikaisempia versioita on toimitettu. AutoCADin 3D-rakenteet ja piirustusten rakenteet ovat hallittavissa myös DWG/PDF-muodossa.

CAD-yhteensopivuus ja ERP-integraatio

AutoCADin lisäksi CISS PDM-ohjelmisto on integroitu ja yhteensopiva MicroStationin, SolidWorksin ja Inventorin kanssa. CISS PDM for AutoCADin kaikki ominaisuudet ovat samat myös Inventorille. Integrointi useisiin ERP- ja taloushallintojärjestelmiin onnistuu myös. CISS PDM:llä pystyt kokoamaan ja hallitsemaan usean eri CAD-ohjelman rakenteita yhdessä ja samassa tuoterakennepuussa.

Helppo ja turvallinen web-käyttö

CISS PDM:n webkäyttö ei poikkea mitenkään normaalista toimistokäytöstä. Voit jatkaa kotona työskentelyä samalla käyttöliittymällä, etkä tarvitse erillistä VPN:ää. Tietoturvataso on verrattavissa pankkien käyttämään turvatasoon.

Tehokas ja monipuolinen hakutoiminto

Ohjelma osaa hakea tiedot metatietojen lisäksi myös AutoCAD-tiedoston sisältä ja osaluetteloista. Monipuolisilla hakuehdoilla voit määritellä, että nyt haetaan vain kokoonpanoja tai 2D-piirustuksia jne. Haun voi tehdä millä tahansa yksilöivällä termillä tai esim. päivämäärävälillä.

Kätevät valmiit mallipohjat ja Excel-raportointi

Käyttäjä voi tallettaa omia tai käyttää ohjelmassa valmiina olevia mallipohjia. Mallipohjat eivät rajoitu tiedostoihin, vaan mallipohjat voivat sisältää projekti- tai kansiorakenteen. Raportointiin käytetään Exceliä. Valmiina on myös raporttipohjia jotka mahdollistavat tarvittavien raporttien tulostamisen napin painalluksella. Raporttien tulostus onnistuu yksitellen tai massa-ajoina.

Automaattinen esikatselu

CISS PDM näyttää DWG, DGN, DXF ja PDF -tiedostot suoraan esikatseluikkunassa ilman ohjelman avaamista. Ohjelma osaa myös täyttää kuvien metatiedot ilman erillistä CAD-ohjelmaa.

Nimikepuu nimikkeiden hallintaan

Nimikepuussa hallitaan yrityksen omat ja standardinimikkeet. Olipa käytössä mikä hyvänsä CAD-ohjelma, sama nimike käy kaikille ohjelmille. Ainoastaan nimikkeen sisältämä tiedosto tai 3D-malli muuttuu CAD-ohjelman mukaan. CISS PDM-ohjelmassa on valmiina yli 12 000 EN-standardien mukaista nimikettä. Ylläpitämämme nimikkeistö tukee nimikkeiden standardisointia, sekä mahdollistaa eri maiden standardien ja omien nimikkeistöjen yhtäaikaisen käytön.

Selkeärakenteinen käyttöliittymä

CISS PDM:ssä rakenne on esitetty puumaisesti, joten käyttäjän on helppo ymmärtää mitkä mallit liittyvät suoraan toisiinsa. Tuoterakenteeseen voit lisätä mitä tiedostoja tahansa, esim. valokuvia, sähköposteja jne. Osaluetteloa voidaan muokata myös suoraan CISS PDM:n näkymässä.

Lisää hyviä ominaisuuksia

  • Integraatio Officen ja Outlookin kanssa
  • Visuaalinen dokumentin valmiusasteen seuranta ja hallinta (työnkulku)
  • Toimii samanaikaisesti kaikilla AutoCADin versioilla
  • Saatavilla eri kielille (suomi, englanti, ruotsi ja tarvittaessa venäjä ja kiina)
Sitoudumme toteuttamaan asiakkaiden toiveet nopeasti, mikäli tarvetta lisäominaisuuksille tulee!
CISS PDM for AutoCAD käyttöliittymä