CISS PDM for MicroStation

CISS PDM on MicroStationiin integroitu tuoterakenteiden hallintaohjelma

CISS PDM käyttöliittymä
CISS PDM:llä pystyt kokoamaan ja hallitsemaan usean eri CAD-ohjelman rakenteita yhdessä ja samassa tuoterakennepuussa.

Helppo tuoterakenteiden ja nimikkeiden hallinta

CISS PDM-ohjelmalla voidaan hallita MicroStationin natiiveja tuoterakenteita ja niiden 3D-kokoonpanoja, 3D-malleja ja piirustuksia osaluetteloineen. CISS PDM hoitaa tehokkaasti myös koko organisaation dokumenttien ja tiedonhallinnan, etkä tarvitse erillisiä arkistointiohjelmia.

Saumaton tiedonkulku CISS-sovellusten välillä

CISS PDM:ssä ovat käytössä myös kaikki CISS Office -ohjelmaan sisältyvät dokumentinhallintaominaisuudet, kuten työnkulut, versionhallinta, oikeudet, yms. Kaikki CISS-ohjelmistoperheen tuotteet ovat samassa tietokannassa, joten kaikki sovellukset toimivat saumattomasti yhdessä. CISS PDM tuoterakenteiden hallintaan yhdessä MS Mechanics v10 -sovelluksen kanssa lisäävät mekaniikkasuunnittelun tehokkuutta ja mahdollistavat sulavan etätyöskentelyn.

Selkeä dokumenttien ja versioiden hallinta

MicroStation-tiedostojen ja referenssitiedostojen versioiden ja väliversioiden hallinta on automaattista. Voit palata milloin tahansa vanhempaan versioon ja jatkaa työtä siitä eteenpäin. Myös tuoterakenteen jäädyttäminen (versioiminen) on mahdollista. 3D-rakenteen tietokortista voit tarkistaa, kenelle juuri tätä rakenteen versiota tai aikaisempia versioita on toimitettu. MicroStationin 3D-rakenteet ja piirustusten rakenteet ovat hallittavissa myös DWG/PDF-muodossa.

CAD-yhteensopivuus ja ERP-integraatio

MicroStationin lisäksi CISS PDM-ohjelmisto on integroitu ja yhteensopiva SolidWorksin, AutoCADin ja Inventorin kanssa. CISS PDM:llä pystyt kokoamaan ja hallitsemaan usean eri CAD-ohjelman rakenteita yhdessä ja samassa tuoterakennepuussa. CISS PDM on integroitu myös useisiin ERP- ja taloushallinnon järjestelmiin.

Helppo ja turvallinen web-käyttö

CISS PDM:n webkäyttö ei poikkea mitenkään normaalista toimistokäytöstä. Voit jatkaa kotona työskentelyä samalla käyttöliittymällä, etkä tarvitse erillistä VPN:ää. Tietoturvataso on verrattavissa pankkien käyttämään turvatasoon.

Tehokas ja monipuolinen hakutoiminto

Ohjelma osaa hakea tiedot metatietojen lisäksi myös MicroStation-tiedoston sisältä ja osaluetteloista. Monipuolisilla hakuehdoilla voit määritellä, että nyt haetaan vain kokoonpanoja tai 2D-piirustuksia jne. Haun voi tehdä millä tahansa yksilöivällä termillä tai esim. päivämäärävälillä.

Kätevät valmiit mallipohjat ja Excel-raportointi

Käyttäjä voi tallettaa omia tai käyttää ohjelmassa valmiina olevia mallipohjia. Mallipohjat eivät rajoitu tiedostoihin, vaan mallipohjat voivat sisältää projekti- tai kansiorakenteen. Raportointiin käytetään Exceliä. Valmiina on myös raporttipohjia jotka mahdollistavat tarvittavien raporttien tulostamisen napin painalluksella. Raporttien tulostus onnistuu yksitellen tai massa-ajoina.

Automaattinen esikatselu

CISS PDM näyttää DGN, DWG, DXF ja PDF -tiedostot suoraan esikatseluikkunassa ilman ohjelman avaamista. Ohjelma osaa myös täyttää kuvien metatiedot ilman erillistä CAD-ohjelmaa.

Nimikepuu nimikkeiden hallintaan

Nimikepuussa hallitaan yrityksen omat ja standardinimikkeet. Olipa käytössä mikä hyvänsä CAD-ohjelma, sama nimike käy kaikille ohjelmille. Ainoastaan nimikkeen sisältämä tiedosto tai 3D-malli muuttuu CAD-ohjelman mukaan. CISS PDM-ohjelmassa on valmiina yli 12 000 EN-standardien mukaista nimikettä. Ylläpitämämme nimikkeistö tukee nimikkeiden standardisointia, sekä mahdollistaa eri maiden standardien ja omien nimikkeistöjen yhtäaikaisen käytön.

Selkeä puurakenne tuoterakenteiden hallintaan

CISS PDM:ssä on selkeä puurakenne tuoterakenteiden hallintaan, joten käyttäjän on helppo ymmärtää mitkä mallit liittyvät suoraan toisiinsa. Tuoterakenteeseen voit lisätä mitä tiedostoja tahansa, esim. valokuvia, sähköposteja jne. Osaluetteloa voidaan muokata myös suoraan CISS PDM:n näkymässä.

Lisää hyviä ominaisuuksia

  • Integraatio Officen ja Outlookin kanssa
  • Visuaalinen dokumentin valmiusasteen seuranta ja hallinta (työnkulku)
  • Toimii samanaikaisesti MicroStation Connect Editionilla sekä V8i:llä
  • 2D / 3D -rakenteiden tuonti yhdellä komennolla
  • Saatavilla eri kielille (suomi, englanti, ruotsi ja tarvittaessa venäjä ja kiina)
Sitoudumme toteuttamaan asiakkaiden toiveet nopeasti, mikäli tarvetta lisäominaisuuksille tulee!